Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0,00 DKK

Chokolade med lakrids

Oplev den unikke kombination af den bedste chokolade med lakrids i verdensklasse. Bestil med det samme og få leveret den lækreste chokolade med lakrids lige til døren.

Vi er specialister i at udvælge og sammensætte de allerbedste råvarer i et udvalg af eksotiske smagsvariationer krydret med skøn chokolade og lakrids. Du kan bestille vores chokolade med lakrids her i vores flotte webshop.

Den bedste chokolade og lakrids med unikke smagseksplosioner

Her hos Møn Dragée er vi ekstremt kræsne med valget af de råvarer vi bruger til vores chokolade med lakrids. Kun det bedste er godt nok til vores kunder. Du kan derfor altid være sikker på en udsøgt smagsoplevelse, når du åbner en af vores bøtter fyldt med chokolade og lakrids.

Intet er overladt til tilfældighederne i vores udvikling og produktion. De bedste råvarer bliver sammensat i den helt rigtige kombination i de helt rigtige mængder, således hver enkelt stykke chokolade med lakrids giver dig den perfekte smagsoplevelse.

Se chokolade og lakrids blive til Møn Dragée

Du kan læse mere om vores stolte håndværkstraditioner og vores produktion her på hjemmesiden, ligesom du altid er velkommen i vores butiks åbningstider. Her kan du se, dufte og smage den daglige produktion, samt købe fra hele vores sortiment.

Kender du allerede vores skønne produkter, eller er du bare parat til at sætte tænderne i vores herlige udvalg, kan du bestille alle vores variationer af chokolade med lakrids her fra vores webshop. Den har åbent døgnet rundt – året rundt.

Mere information om vores skønne chokolade med lakrids

I vores flotte webshop, har vi også samlet en masse information om vores stolte håndværk og traditionsrige virksomhed.

Vil du vide mere om chokolade med lakrids fra Møn Dragée, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 55 81 01 01 i butikkens åbningstider, eller du kan sende os en e-mail på info@moen-dragee.dk.

Møn Dragée – Smagen af den bedste chokolade med lakrids.