Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0,00 DKK

Chokolakrids

Chokolakrids fra Møn Dragée gør nydelsen til en udsøgt og fornøjelig vane.
I vores lækre udvalg finder du den bedste chokolakrids du kan få.
Udvalgt af de bedste råvarer og sammensat med den største erfaring – bedre findes det simpelthen ikke.

Tag et kig i vores flotte webshop, køb det du elsker, opdag nye smagsoplevelser og gør et godt køb.
Vores flotte og lækre chokolakrids præsenterer sig eksempelvis også fantastisk som gave til hverdag og til festlige lejligheder.

Nyd den unikke chokolakrids fra Møn Dragée – i vores butik

Du er altid velkommen til at komme forbi vores travle produktion i butikkens åbningstid.
Her kan du se den lækreste chokolakrids blive til ud af de bedste råvarer, udvalgt og indkøbt fra de bedste leverandører.
Vores produktion står næsten aldrig stille, så bare kom forbi.
Er I en større gruppe vil vi dog anbefale, at I laver en aftale for at være sikker på, at vi har plads til jer når I kommer.

Bestil al din chokolakrids online

Bor du ikke lige rundt om hjørnet, eller vil du bare bestille din chokolakrids så den bliver leveret lige til din dør, er der rig mulighed for at du kan udvælge præcis den chokolakrids du vil have, her i vores flotte webshop.

Se det store sortiment, lad dig inspirere af de flotte billeder, og få din sending chokolakrids sendt hjem til dig, nemt hurtigt og billigt.

Hvis du vil vide mere om vores chokolakrids 

Her på vores hjemmeside, kan du læse meget mere om vores lækre chokolakrids, vores stolte håndværkstraditioner samt lidt om historien bag Møn Dragée.

Sidder du alligevel tilbage med ubesvarede spørgsmål til vore produkter, eller er der andet vi kan hjælpe dig med, er du også velkommen til at kontakte os på telefon +45 55 81 01 01 i butikkens åbningstider, eller du kan sende os en e-mail på info@moen-dragee.dk.