Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0,00 DKK

Dragée

Møn Dragée tilbyder dig det bedste af det bedste. Udvalgte råvarer i den bedste kvalitet, bliver til de lækreste dragéesammensætninger. Se vores store udvalg her i webshoppen, og bestil med det samme.

Ordet dragée dækker over spændende og til tider utænkelige sammensætninger inden for slik og søde sager. Se hvad Møn Dragée har valgt at sammensætte af smagsvariationer til dig.

Dragée i små og store bøtter

Vi har noget for enhver smag hos Møn Dragée. Sødt, surt og stærkt i skønne kombinationer byder sig til i vores store sortiment. Her kan du blive overrasket og fornøjet i én stor smagseksplosion. Lad dig inspirere af de mange spændende farver og sammensætninger.

I vores flotte webshop, kan du vælge imellem bøttestørrelser der passer perfekt til lommen og de store bøtter til, der er særligt velegnede til skrivebordet, spisebordet eller sofabordet. Vælg den størrelse der passer til din smag og appetit.

Møn Dragée – stolte håndværkstraditioner i moderne former

Her hos Møn Dragée synes vi det er vigtigt, at de stolte håndværkstraditioner bliver holdt ved lige og givet videre fra generation til generation. Samtidigt ved vi også, at det er vigtigt at tilbyde nye og spændende smagsmuligheder hele tiden. Derfor kan du altid finde klassikkere og helt nye variationer i vores sortiment. Der skal være noget for enhver smag.

Vil du se hvordan vores dragéeproduktion ser ud?

Har du lyst til at se hvordan en bøtte med Møns Dragée bliver fremstillet, er du altid velkommen til at komme forbi i vores butiks åbningstider. Her kan du se lige ind til produktionen og følge dragéerne fra råvarer til færdig nydelse.

Bestil dine yndlings dragéer med det samme

Hvis du er klar til at smage de lækre dragéer fra vores udsøgte sortiment, kan du bestille direkte her i vores flotte webshop. Vi har åbent døgnet rundt – året rundt.

Har du ubesvarede spørgsmål til vore produkter, eller andet vi kan hjælpe dig med, er du også velkommen til at kontakte os på telefon +45 55 81 01 01 i butikkens åbningstider, eller send os en e-mail på info@moen-dragee.dk.