Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0,00 DKK

HISTORIEN

Vores dragéer er et udsøgt håndværk, der blev udviklet i renæssancen.
I 1400 tallets Italien fandt man på at overtrække letbitre mandler med et sødt lag – og meget hurtigt lærte de gamle mestre, at netop kontrasten mellem smagen af den indre kerne og smagen i overtrækket er helt afgørende.

I vore dage bruger vi hos Møn Dragée samme metoder og redskaber.
Og vi arbejder utrætteligt med at komponere de mest spændende kontraster mellem smagene i kernen og de forskellige lag. Det giver dig en sprudlende buket af smagsnuancer – alt efter hvilken variant du vælger.

De enkelte smage er naturligvis helt afgørende.
Derfor søger vi i hele verden de bedst tænkelige råvarer.
Vi bruger de spændende spanske valencia-mandler, og vores chokolader henter vi hos omhyggeligt udvalgte små økologiske producenter i fjerne egne. Vi bruger for eksempel udelukkende hvid chokolade med 38% kakaoindhold fra en økologisk producent i Peru.
Og i det hele taget bruger vi kvalitetschokolade – med minimum 38% kakao, der er af udsøgt kvalitet og – hvor det er muligt – økologisk dyrket