Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0,00 DKK

Lakrids med overtræk

Giv dig selv chancen for at smage den perfekte kombination af god lakrids med overtæk af udsøgt chokolade.
Møn Dragées har et stort og varieret udvalg af lakrids med overtræk af den fineste chokolade.

Kig ind i vores dejlige butik eller besøg vores flotte webshop.
Bestiller du de unikke smagsvariationer af lakrids med overtræk af chokolade pakker vi lækkerierne med det samme og får dem leveret lige til din dør.

Lakrids med overtræk af chokolade – Møn Dragée 

Som specialister i at udvælge de bedste råvarer og sammensætte de skønneste smagskombinationer, har Møn Dragée og Møn Bolcher i mange år leveret smagsoplevelser i absolut topkvalitet.
Vi ved hvad du kan lide, og vi udvikler hele tiden nye spændende variationer samt sammensætninger af mandler og lakrids med overtræk af chokolade.

Det er altid værd, at forkæle sig selv eller nogen man holder af med den lækreste lakrids med overtræk af den fineste chokolade. Møn Dragée kan bruges til alle lejligheder, til hverdag og til fest.
Byd dine gæster på din yndlingsdragée, eller tag en af vores flotte bøtter med som værtindegave når du skal i byen.

Se vores produktion af mandler og lakrids med overtræk af chokolade

Vi er meget stolte af vores flotte butik, lækre produkter og brugervenlige webshop.
For at give dig et indblik i vores verden, har vi her på hjemmesiden lagt lidt information ud om vores stolte håndværkstraditioner og vores unikke egenproduktion.

Vil du hellere se det hele lidt tættere på,
er du også altid velkommen til at kigge forbi vores flotte butik og produktion i vores åbningstider.
Kom ind og se, duft og smag vores aktive produktion. I butikken kan du også vælge din favorit mandel- eller lakrids med overtræk af chokolade fra vores store lagerudvalg.

Udvalgte råvarer til den bedste lakrids med overtræk

Det er en kunst, altid at sikre sig de bedste råvarer, og for Møn Dragée er kun det bedste af det bedste godt nok.
Hver eneste gang vi køber et parti råvarer hjem, tager vi smagsprøver for at sikre os den høje kvalitet, som vi er kendt for.

Året rundt bruger vi mange ressourcer på, at udvikle nye og lækre smagsvariationer af mandler og lakrids med overtræk af forskellig slags chokolade. Når vi har en ny spændende smagsvariation klar til dig, sammensætter vi de helt rigtige råvarekombinationer – i præcis de mængder der giver hver enkelt lakrids med overtræk af chokolade den perfekte smag.

Mere om vores lakrids med overtræk

Har du spørgsmål til vore produkter, eller andet vi kan hjælpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 55 81 01 01 i butikkens åbningstider, eller du kan sende os en e-mail på info@moen-dragee.dk.